donderdag 21 maart 2013

Donderdag 28 Maart!!


Dan zijn jullie van harte welkom bij mij thuis...Kunnen jullie je lekker maken aan een aantal van die heerlijk Stampin'up! artikelen...Ook liggen er wat voorbeelden klaar. van 20.00 tot 22.00 uur zijn jullie welkom.
Om te weten hoeveel koffie/thee ik moet zetten, graag even aanmelden! (zie rechter zijbalk) graag tot ziens, enneh..van harteGroetjes,
Annemarieke

3 opmerkingen:

Margriet zei

Dat gaat vast heel gezellig en leuk worden! Heel veel succes!

Groetjes,
Margriet

Miriam Cooijmans zei

Wat leuk, zo'n avond! Helaas kan ik morgen niet, maar ik wil graag een andere keer langs komen. En weet je wat zo leuk is?? Vorige week ben ik naar Den Bosch verhuisd, maar daarvoor heb ik altijd in Uden gewoond!! Super dichtbij dus haha... toevallig hè?? Ik wil graag volger worden op je blog, maar je hebt nog geen volger gadget. Vind je het leuk om volger van mijn blog te worden? Neem eens een kijkje op http://miriamcooijmans.blogspot.nl/, dan kunnen we elkaar op de hoogte houden. Lijkt me leuk :) veel plezier nog met de mooie producten van Stampin Up!
Groetjes Miriam

Marianne Louise zei

Hoi Annemarieke, via Miranda ben ik bij jou terecht gekomen. Wat leuk dat je bent begonnen als demonstratrice. Ik woon in Uden. Lekker dichtbij dus. Ik zat sinds de beurs in Den Bosch te twijfelen over het demonstratrice worden. Heb toch besloten om het nog even uit te stellen. Zou het leuk vinden om contact te houden.
Groetjes
Marianne