donderdag 15 april 2010

auw! sponsorloop en laatste dag peuterspeelzaal
hoiii, zielig he myrthe heeft afgelopen dinsdag op school haar scheen en kuitbeen gebroken...dat deed en doet nog steeds erg auw!!pppfff slapeloze nachten achter de rug en ze vind het helemaal niks dat zeoveral mee geholpen meto worden aangezien ze niet op haar been mag staan..dus overal tillen en duwen met myrthe he.
de volgende dag was er op school een sponsoloop voor hun nieuwe school, ze had zich er zoooo op verheugd om als mega mindy telopen!! helaas...gelukkig was er meester koen!!die liep met myrthe rondjes en ook juultje liep mee!!
juultje had vandaag haar aller-allerlaatste dag op de peuterspeelzaal, snif, snotter..dat betekend dat mama na de meivakantie overdag geen kindjes meer in huis heeft, en dat na 9,5 jaar...oeioei...wordt enorm wennen vrees ik!!
dus datwas tracteren vandaag..de megastoepkrijten en een zakje snoep waren er voor de kids en een kaartje en gripbagje voor de juffen..vanwege tijdgebrek( tja was dinsdag van half 4 met myrthe bezig, kwart voor 5 ziekenhuis en kwart voor 8 thuis!! arm kind had enorme honger, ze mocht niet eten, ivm een mogelijke operatie) is het lekker simpel gebleven....
groetjes annemarieke


3 opmerkingen:

margaret zei

Jeetje Annemarieke, wat een toestand met je dochter zeg. MAar wat een leuk gripzakje heb je gemaakt met dat kaartje erbij.Die onthou ik hoor. Ik heb het zo zelf wel ooit zo'n zakje met wat mercichocolaatjes gemaakt. MAar deze is ook leuk.

Sterkte met je meisje.
Groetjes Margaret

Anita zei

Owww wat een pechvogel.
Sneu voor Myrthe.
Beterschap!!

Yvonne zei

och wat sneu!!!!
hoop dat ze snel minder pijn heeft en dat het weer helemaal goed gaat komen!
en zal je net zien heb je alles tegelijk dus begrijpelijk dat je niet veel tijd had