dinsdag 23 december 2008

daar is ze weer......
tja,het schiet niet echt op he..maar volgend jaar is het zover hoor...ik heb een pogingkje gedaan,maar kom er echt geen wijs uit dus ik ben "zus-afhankelijk"en tja dan duurt het ff he..

Ik doe mee met de royal lemontjes aan secret santa..en die is ondertussen alweer dagen in huis,maar heb nog niets laten zien...dus bij deze de twee foto'tjes van de kaart en het pakketje!!
reuze spannend want moet het nog dicht laten zitten ook nog tot kerst....pppfff verder is deze dame zo slim geweest om van haar eigen kaart en pakketje geen foto.te maken,maar dat viel ook niet mee want juultje had mijn portomonee in de auto geplunderd en daar zaten 3 memorysticks in met foto's van sint..en al wat dan nog niet meer...maar ik heb ze gevonden!

verder is mijn manlief gisteren weer een jaartje wijzer geworden (dus het wordt nog wat)
en hebben de kids nui lekker twee weken vrij net als hubbie...gezellie!! ik mag morgen werlken en het weekend(beide dagen) en oudjaarsdag en dan het weekend weer beide dagen...we hebben een zieke en schreeuwen om nieuw personeel,komen namelijk te kort..dus het zou erg fijn als dat snel is opgelost en de mensen zijn ingeleerd,dan komt er weer eens wat rust in de tent..
tot laterzzzz!!!

2 opmerkingen:

Myrthe zei

Dat ziet er bereleuk uit Annemarieke! :)

Lea zei

Hoi Annemarieke,
Fijne feestdagen en alvast een goed 2009 toegewenst!!
groetjes Lea